Ads 468x60px

20 Aralık 2010 Pazartesi

DEĞİŞEN MEVSİMLER...

     Çok güzel bir kar yağmıştı Akşehire ama, kısa sürede eridi gitti. Geçtiğimiz cumartesi günü hava çok sıcaktı ve arılarda uçum çok güzeldi. Hem köyde bulunan hemde işyerindeki arılarıma bir miktar kek vermiştim. Havarların iyi olduğu bir sırada birazdaha vermeyi düşünüyorum.

     Gerçekten iklimlerin değiştiğine şahit oluyoruz.

     Bu yazıyı yazarken işyerinde kapı pencere açık. Artık gerisini siz düşünün...

     Bu arada arılarımda gördüğüm bir durumu paylaşmak istiyorum kanatsız  ve ölmüş arıları kovanın önünde görmüştüm. Bu görüntü varoanın varlığının en büyük delili. Bakalım bi güzellik düşünüyorz onlar içinde. Bu varoaya bir çözüm bulunsa gerçekten çok iyi olacak. Bir arıda olsa kanatsız arı görmek bir arıcı için hiçte hoş olmuyor.



1 yorum:

  1. Merhaba,
    14 Şubat Dünya Öykü Gününde DAMLA/ ÖYKÜ ÖZEL SAYISINI çıkarmayı düşünüyoruz. Bu konudaki çağrımız “Bloglardan Seçmeler”de yayınlandı. Özel sayı için öykülerinizi göndermenizi önemle rica ediyoruz.
    Not: Sitemizi ziyaret edenlerin sayısı sınırlıdır. Biz de birçok siteye ulaşamıyoruz. Onun için de yardımlarınızı bekliyoruz. Bu etkinliğe katılmaları için bloglarda yazanları teşvik ederseniz memnun olurum.
    İyi günler dileğiyle.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...